Klantreviews 

Klantreviews Airline-Refund - Beoordelingen Airline-Refund

Wij zijn trots op onze klantenbeoordelingen op Google. Hieronder vind je reviews van onze klanten. Wat zij vonden van onze dienstverlening.

Sanger Jos

Airline-Refund: Google 5 sterren review 

"Uitstekend, Snel en effectief service. Heel erg bedankt voor jullie uitstekende werk. Jullie hebben fantastisch gedaan. Ik zou jullie aan mij kennissen, collega's en vrienden aanraden. Bijzonder bedankt voor de professionele afwikkeling van de claim!!!"

december 2018

 

Jane Gardose

Airline-Refund: Google 5 sterren review 

"Betrouwbare, verantwoordelijke en zeer snelle service. Ik had mijn compensatie in een korte tijd."

december 2018

 

Bianca ten Velde

Airline-Refund: Google 5 sterren review 

"Snel, keurig en doel bereikt ! Vlucht plots geannuleerd toe we op vliegveld aankwamen. Na 2 uur wachten wel een andere vlucht aangeboden gekregen vanuit een ander vliegveld. Uiteraard onmogelijk om de taxi kosten ergens te declareren... Dankzij team Airline Refund een mooie vergoeding gekregen! Een aanrader. Bedankt!"

oktober 2018

 

Jo Cabo

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Voor ons was het wel lang wachten maar uiteindelijk na een jaar toch een geldt bedrag ontvangen !!
Bedankt voor het oplossen van ons probleem.
AANRADER !!!!!"

oktober 2018

 

Evelyne Hellemans

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Top, gewoon doen! Proberen gaat mee dacht ik, en enkele maanden later heb ik toch de centen op mijn rekening gekregen. De commissie van dit bedrijf is aanzienlijk lager dan die van sommige anderen, en ze verwezenlijken precies hetzelfde. Zeer vriendelijke communicatie, alles heel duidelijk."

oktober 2018

 

Peter van der Straeten

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Snel, vriendelijk en efficiënt ! Vlucht 4u vertraagd vanuit Alicante naar Charleroi juli 2018 en door 2 mailtjes geld teruggekregen ! Bedankt team Airline Refund"

oktober 2018

 

Pieter de Jongh

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Prima service en goed resultaat. Veel beter dan ik had verwacht dus aanbevolen!!"

september 2018

 

Luuk Coopmans

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Airline refund werkt op een efficiënte en zeer klantvriendelijke manier. Daarnaast hanteren ze de laagste commissie op de markt."

september 2018

 

Jan Vanparys

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Zeer goede ervaring met Airline-Refund.
Iedereen zei me : "dat wordt toch niks"
Maar in een maand was het dossier succesvol afgehandeld.
Duidelijke communicatie, steeds snelle respons, eerlijk en correct.
Bedankt ! (vanwege Nathalie Dubois)"

juli 2018

 

Luc Geleyns

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Minder dan een maand na het indienen van de klacht hebben we al de melding gekregen van Airline-Refund dat het geld al naar hen was overgemaakt. Zeer snelle en goede service. Geen zorgen mee gehad, steeds vriendelijke en duidelijke communicatie. Aan te bevelen!"

april 2018

 

Bianca Lagerweij

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Altijd netjes te woord gestaan en goed op de hoogte gehouden via email. Zeker aan te bevelen !!!"

maart 2018

 

Trees Nunda

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Heel erg bedankt voor jullie geweldige service! De duidelijke communicatie per mail en de snelle afhandeling zal ik zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen."

februari 2018

 

John Snijders

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de afhandeling is gegaan en wat wij vooral waarderen is het feit dat als wij contact opnamen we nog dezelfde dag antwoord kregen. Wij bevelen airline-refund dan ook zeker aan!"

januari 2018

 

Harry Klarenbeek

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Optimaal resultaat zonder zorgen voor ons ! Geweldig !!"

mei 2018

 

Reynoud Koster

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Perfect geregeld! Snel en effectief, een aanrader!"

mei 2018

 

Sam van Beek

Airline-Refund: Google 5 sterren review

"Ondanks een niet-meewerkende maatschappij heeft Airline Refund uiteindelijk niet opgegeven en zelfs 6 maanden later gezorgd dat ik geld terugkreeg. Top team die vriendelijk en snel communiceren."

november 2017

 

Michiel Janssen

Airline-Refund: Google 5 sterren review

Geachte dame, heer,

Bijzonder bedankt voor de professionele afwikkeling van de claim. Ik kijk positief terug op jullie snelle actie en goede terugkoppeling. Ik zal zeker anderen adviseren om via Airline refund een mogelijke claim in te dienen.

Met vriendelijke groet,

december 2017

 

Thijs Bruinsma

Airline-Refund: Google 5 sterren review

Super Team..snel , vriendelijk, behulpzaam.

april 2017

 

Lincy Mauriks

Airline-Refund: Google 5 sterren review

Super tevreden heel goed geholpen blij met jullie bedankt

januari 2017

 

Lotte Van Bragt

Airline-Refund: Google 5 sterren review

4 maanden nadat de vlucht geweest is hebben wij nog steeds met alle 6 personen een vergoeding gehad! Hele goede service en vriendelijk personeel.

december 2017

 

Froukje van Dieren

Airline-Refund: Google 5 sterren review

Ik heb heel goede ervaringen met Airline-Refund BV! Zij hebben mij geholpen mijn geld terug te krijgen van Easyjet, wat niet eenvoudig is. Superdegelijke, professionele organisatie. Zetten zich 10 0% in.

december 2017

 

P van O

Airline-Refund: Google 5 sterren review

Ik ben ontzettend goed geholpen door Airline-Refund! Ze reageren snel, zijn duidelijk in hun communicatie en vragen bovendien de laagste commissie. Bedankt Airline-Refund voor het succesvol afhandelen van mijn claim!

december 2017