Airline-Refund steunt KiKa. Doneer je mee?

Airline-Refund steunt KiKa

Steun KiKa

Met jouw hulp kunnen we kinderlevens redden

Wil je KiKa ook steunen? Doneer (een deel van) je vergoeding, als je het kunt missen

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dus 25% niet. Dat moet en dat kán beter.

KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Gericht op minder pijn tijdens de behandeling, meer genezing en een hoge kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Kinderkanker is anders dan kanker bij volwassenen. Het is daarom belangrijk dat er apart wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar specifieke genetische eigenschappen van kinderkanker. Hiervoor vraagt KiKa jouw steun.

KiKa besteedt jouw donatie aan wetenschappelijk onderzoek in Nederland en aan ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker. Hier werken de beste artsen, onderzoekers en andere specialisten samen om ervoor te zorgen dat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen.

Wil jij KiKa ook steunen? Zodra bekend is dat je via ons een claimvergoeding gaat ontvangen, informeren wij jou per mail. In reactie op onze e-mail kun je aangeven of - en zo ja -welk bedrag van je vergoeding wij namens jou aan KiKa mogen overmaken. Je krijgt hiervan uiteraard een bewijs van donatie.

Wil je daar niet op wachten en nu zelf al een donatie doen? Heel fijn. Klik dan op de doneer-button rechtsboven, dan kom je rechtstreeks op de KiKa-website terecht. Op www.kika.nl lees je meer over alle activiteiten.

KiKa kan je steun goed gebruiken. Namens KiKa: alvast bedankt voor je aandacht en moeite.

 

Ook namens Olaf Goulooze en zijn team

De mensen achter Airline-Refund