Ontvang voor elke claim een gratis hotel-voucher voor 3 hotelovernachtingen voor 2 personen t.w.v. € 120

Kies je voor drie gratis hotelovernachtingen of kies je voor een kortings-arrangement op hotels?

Gratis hotel-voucher vlucht vertraagd Je hebt je claim (en de claims van je reisgenoten) bij ons aangemeld en komt volgens onze toetsing in aanmerking voor een vergoeding. Stuur ons dan binnen 14 dagen je aanvullende gegevens en documenten zodat wij je claim rechtsgeldig bij je luchtvaartmaatschappij kunnen indienen. Dan ontvang je van ons (na ontvangst van je aanvullende gegevens) voor elke ingediende claim een gratis hotel-voucher voor drie hotelovernachtingen voor twee personen ter waarde van € 120. Je kunt kiezen uit 2.000 deelnemende hotels (waaronder Fletcher Hotels) op de mooiste locaties in Nederland en Europa.

Wil je geen hotel-voucher maar gewoon korting op een hotelovernachting voor elke claim die je indient? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben speciale kortings-arrangementen voor het Mary K Hotel in Utrecht, het Amrath Grand Hotel Frans Hals in Haarlem, het Grand Hotel in Amstelveen en voor alle Van der Valk-hotels.

Klik op de hotelbuttons in ‘Maak je keuze uit onze hoteldeals’ onderaan deze pagina en bekijk alle mogelijkheden. Maak een keuze en geef ons per e-mail door waar je voorkeur naar uit gaat. Dan sturen wij je de vouchercode(s) toe zodra wij jouw aanvullende gegevens op jouw claim(s) (binnen 14 dagen!) compleet hebben ontvangen. Alvast een fijne vakantie!

Zo ontvang je een gratis hotel-voucher of een kortings-arrangement op hotels

  • Wij toetsen je claim (en de claims van je reisgenoten) vrijblijvend en stellen vast dat deze in aanmerking komt voor een vergoeding. Jij geeft ons je keuze door: of een gratis hotel-voucher of een kortings-arrangement op één van de vier hotels (zie rubriek ‘Maak je keuze uit onze hoteldeals’ onderaan deze pagina).
  • Wij sturen jou een instructiemail met een opgave van de benodigde documenten en een opdrachtbevestiging waarmee jij ons machtigt jou te vertegenwoordigen bij het indienen van je claim bij de luchtvaartmaatschappij.
  • Jij stuurt ons binnen 14 dagen na eerste contact de benodigde documenten (zoals beschreven in de instructiemail) zodat wij je claim rechtsgeldig kunnen indienen. Deze documenten betreffen (afhankelijk van je situatie) onder andere:

► ondertekende opdrachtovereenkomst met volmacht
► kopie ticket / instapkaart / boekingsbevestiging.

Let er goed op dat je alle documenten uit de instructiemail compleet aanlevert. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je de opdrachtbevestiging met volmacht (correct) hebt ingevuld en ondertekend. Dan kunnen wij je claim direct indienen.

  • Zodra wij alle documenten compleet conform de instructie binnen 14 dagen hebben ontvangen, zenden wij jou de gekozen voucher-code(s) toe.
  • Wij gaan intussen aan de slag om je wettelijke compensatie bij je luchtvaartmaatschappij te claimen en houden je tussentijds per mail op de hoogte van de ontwikkelingen.
  • Zodra je luchtvaartmaatschappij je claim erkent, ontvang je van ons bericht over de uitkering van je vergoeding. 

Maak je keuze uit onze hoteldeals

Je voorpret begint hier.

Kies je voor een gratis hotel-voucher voor drie overnachtingen voor 2 personen twv € 120? In één van de 2.000 deelnemende hotels (waaronder Fletcher Hotels) op de mooiste locaties in Nederland en Europa?

Of kies je liever voor ons kortings-arrangement bij één van de vier hotels?

Klik op de buttons hieronder en laat je verrassen.