Ben je gestrand op Schiphol? Met onze Ride- & Sleep Service helpen we je comfortabel en betaalbaar de nacht door

Ook als je geen klant van Airline-Refund bent, zijn we je graag van dienst

Stel je eens voor. Je moet plotseling een hele nacht doorbrengen op Schiphol. Want je vlucht heeft vertraging of is geannuleerd. Je hebt je aansluitende vlucht gemist, je bent geweigerd of je vlucht is overboekt. Wat ga je nu doen?

Blijf je de hele nacht eindeloos wachten op Schiphol of zoek je een hotel in de buurt? Maar welk hotel is op dit tijdstip nog beschikbaar zonder dat je de hoofdprijs betaalt? En hoe kom je daar ‘s nachts? Met een nachttaxi die je een absurde ritprijs berekent?

Geen stress. Speciaal voor gestrande reizigers op Schiphol heeft Airline-Refund de Ride- & Sleep Service. Een speciale service die jou (en je reisgenoten) in noodgevallen helpt aan een betaalbaar hotel in de buurt en aan een betrouwbare taxi die jou er voor een eerlijk tarief rechtstreeks naartoe brengt. Ook als je (nog) geen klant van Airline-Refund bent.

Voor de Ride- & Sleep Service werkt Airline-Refund samen met Amsterdams grootste taxi-organisatie TCA (Taxi Centrale Amsterdam) en met twee rustieke en betaalbare 4-sterren hotels (Hotel De Zoete Inval en Hotel Herbergh Amsterdam Airport) op 15 minuten rijden van Schiphol. De TCA-taxi kun je via de STA-desk op Schiphol (24/7 geopend) eenvoudig reserveren. Met de hotels kun je direct contact opnemen om te boeken. Met de TCA-Taxi en de twee hotels zijn vaste afspraken gemaakt. Je hebt hierdoor altijd de garantie van een goede service voor een eerlijke prijs.

De kosten voor taxi en hotel nemen we mee in je claim aan je luchtvaartmaatschappij. Als je dat wilt tenminste

De taxi en het hotel betaal je zelf. Bewaar wel alle taxibonnen en de rekening van het hotel als bewijs. Want als je wilt dat Airline-Refund je ‘vluchtprobleem’ (achteraf) bij je luchtvaartmaatschappij gaat claimen dan nemen wij jouw extra gemaakte kosten voor taxi's en hotel in je claim mee. Je bent dus niet verplicht een claim in te dienen als je gebruik maakt van onze Ride-& Sleep Service. Als je wel gaat claimen zijn we je uiteraard graag van dienst.

Of je recht hebt op een vergoeding, is afhankelijk van de (juridische) omstandigheden; lees meer over je rechten. Houd er voor alle zekerheid rekening mee dat je de extra kosten aan taxi en hotel in een beperkt aantal gevallen mogelijk niet vergoed krijgt! Wij scheppen graag eerlijke verwachtingen.

Wat kun je in ieder geval van ons verwachten als je gaat claimen? Je betaalt Airline-Refund niets zolang je geen vergoeding krijgt uitgekeerd, wel zo eerlijk! Want we claimen op basis van ‘no cure, no pay’ en rekenen ook geen administratiekosten. Dus loop je geen enkel risico. Laat geen geld liggen. Airline-Refund heeft een Sucess Rate van 98 procent, lees ook onze klantreviews. Airline-Refund helpt je succesvol claimen zonder stress.

Lees meer over onze werkwijze, voordelen en de gratis hotelvoucher voor twee personen (t.w.v. € 120) die je achteraf krijgt voor elk ingediende haalbare claim.

Zo eenvoudig reserveer je één van onze twee partner-hotels en de TCA-taxi

Stap 1

 • Bel één van onze twee partner-hotels om te boeken. Zij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Druk op de buttons hieronder van één van onderstaande hotels voor meer informatie.
  ►Telefoonnummer Hotel De Zoete Inval: +31 23 54 33 333
  ►Telefoonnummer Hotel Herbergh Amsterdam Airport: +31 20 65 92 600
 • Meld bij het hotel naar keuze dat je gebruik maakt van de Ride- & Sleep Service van Airline-Refund, zij zijn op de hoogte van onze arrangements-afspraken.
 • Vervolg met Stap 2.

Stap 2

 • Meld je aan bij de STA-desk en bestel daar een TCA-taxi. De STA-desk bevindt zich op Schiphol Plaza ter hoogte van Aankomsthal 4. Daar vertellen ze jou waar je de gereserveerde TCA-taxi kunt vinden. Deze standplaats is dichtbij de STA-desk. Door je reservering hoef je niet in de rij te gaan staan.
  ►Klik op de button STA-DESK hieronder voor meer informatie en een plattegrond.
  ► Klik op de button TCA-TAXICENTRALE hieronder voor meer informatie.
 • Ga naar de opgegeven standplaats van je gereserveerde TCA-taxi.
 • De TCA-taxi brengt je naar het hotel waar je hebt geboekt.

Let op:

 • De kosten voor de taxi (van ‘Schiphol naar hotel’ en van ‘hotel naar Schiphol’ de volgende dag) en de kosten voor het hotel betaal je zelf.
 • Vraag de taxichauffeur voor beide ritten om een officiële bon. Vraag het hotel om een officiële factuur. Deze documenten heb je later nodig als bewijs voor de indiening van je extra kosten bij de claim.
 • In een beperkt aantal gevallen kan het voorkomen dat je claim om wettelijke redenen – en daarmee ook deze extra kosten - niet voor een vergoeding in aanmerking komen. Houd hier rekening mee. We willen je een mogelijke teleurstelling besparen.
 • Als je gebruik maakt van de Ride- & Sleep Service van Airline-Refund ben je niet verplicht om een claim bij je luchtvaartmaatschappij in te dienen.
 • Als je wel gaat claimen, is Airline-Refund je uiteraard graag van dienst. Een claim indienen kost je niets. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’ en rekenen je geen administratiekosten. Je betaalt ons alleen als je claim wordt uitgekeerd, wel zo eerlijk! Laat geen geld liggen. 

Bekijk details