Zo simpel kun je claimen

Airline-Refund helpt je succesvol claimen zonder stress

Is je vlucht vertraagd of geannuleerd? Heb je je aansluitende vlucht gemist. Ben je geweigerd op een vlucht of is je vlucht overboekt? Wij hebben het ongemak van urenlang wachten vaak zelf meegemaakt. En weten hoe frustrerend het voor je is als je luchtvaartmaatschappij je claim vervolgens gewoon negeert.

Dat hoef je niet te accepteren. Onze juristen zijn gespecialiseerd in luchtvaartrecht. Zij kennen alle procedures en wettelijke regels rondom jouw specifieke claim. Het is ons dagelijks werk. Als jij je claim (en die van je medereizigers) door ons laat afhandelen, treden wij rechtstreeks met je luchtvaartmaatschappij in contact. En gaan net zolang door tot wij een reactie hebben gekregen. Bij een eventuele afwijzing van je claim gaan wij daartegen in verweer. Vaak met succes.

Airline-Refund neemt je al het werk uit handen en houdt je tussentijds per mail op de hoogte. Dat bespaart je veel tijd, gedoe, irritatie en hoge kosten. Wij werken op ‘no-cure, no-pay’-basis en rekenen je geen administratiekosten (andere claimbedrijven doen dat vaak wel). Je betaalt ons alleen als je maatschappij je claim uitkeert. Wil je ook claimen zonder stress? In ons stappenplan ‘Zo werken wij’ hieronder lees je hoe simpel dat werkt.

Airline-Refund heeft een Success Rate van 98%, lees ook onze klantreviews. Airline-Refund gunt je de beste vergoeding vergeleken met andere aanbieders die binnen één week slechts de helft uitkeren. Lees meer over onze andere voordelen, jouw rechten en onze Ride- & Sleep service. Ontvang voor elk ingediende haalbare claim een gratis hotel-voucher voor twee personen ter waarde van € 120.

 

Zo werken wij

Stap 1

Meld je claim aan

  • Dien je claim zo snel mogelijk in via het claimformulier op onze website of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in de weekenden en op feestdagen.
  • Wij rekenen geen administratiekosten (andere aanbieders doen dat vaak wel) en werken op ‘no-cure, no-pay’-basis. Je betaalt dus niets als je geen vergoeding van je luchtvaartmaatschappij krijgt toegekend.

Stap 2

Wij controleren de claim en dienen deze in

  • Wij controleren je claim op juridische haalbaarheid (bijvoorbeeld op mate van overmacht).
  • Heb je recht op vergoeding? Dan vragen wij je om aanvullende gegevens voor je dossier. Als je deze binnen 14 dagen bij ons inlevert, ontvang je van ons een gratis hotel-voucher.
  • Na ontvangst van je aanvullende gegevens, dienen wij je claim nog dezelfde dag bij je luchtvaartmaatschappij in. Ondertussen controleren wij de status van de claimafhandeling en houden per mail je op de hoogte.
  • Als wij geen reactie krijgen van je luchtvaartmaatschappij gaan wij net zolang door totdat zij reageren.
  • Mocht je luchtvaartmaatschappij de betaling weigeren dan volgt een extra controle op de juridische haalbaarheid en stappen wij – op onze kosten - naar de rechter.

Stap 3

Je ontvangt van ons bericht over de uitkering van je vergoeding

  • Je ontvangt je vergoeding onder aftrek van 23 procent succesfee inclusief BTW; voor groepen vanaf vijf personen bedraagt onze succesfee 21 procent inclusief BTW. Hiermee zijn wij de voordeligste aanbieder in de markt.